
Page 11 of 11 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET 

PALM TERRACE CONDOMINIUM, INC. 
As J of anuary 201, 24 

Q: What are my voting rights in the condominium association? 

A: The owner(s) of a unit shall be entitled to one vote for each unit owned on each issue, which comes before the 
Condominium Association.  If a Unit is owned by more than one person or by a corporation, a Voting 
Representative for the Unit shall be designated in writing and filed with the Secretary of the Association.  Please 
refer to Article 4 of the Articles of Incorporation and Article 2 of the By-Laws of the Association for more 
information on voting and the designation of a Voting Representative. 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 

A: The units are to be used for single family, residential purposes.  No nuisances are permitted.  There are 
restrictions on alterations of a unit, pets and use of the common elements.  Please refer to Articles XIII, XVIII and 
XXXV of the Declaration of Condominium and to the Rules and Regulations of the Association for further 
specific details concerning restrictions on the use of a unit and common elements. 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my unit? 

A: Article XXIV of the Declaration of Condominium provides that unit owners may lease their entire units with the 
approval of the Association.    

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit and when they are due? 

A: Based upon the current estimated operating budget for this year, each unit pays a monthly installment of the 
annual assessment.  The current regular monthly installment for assessments is as follows: 

Units 102-105, 111-114, 202-205 and 216-219 = $406.00       
Units 207 and 213 = $478.00  
 Units 209 and 211= $527.00  

Units 101, 115, 201 and 220 = $417.00 
Units 106-110, 206 and 215 = $410.00         
Units 208 and 214 = $431.00              
Units 210 and 212 = $465.00 

These figures do not include any special assessments, which may be levied, and it is subject to change.  

Q: Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of the association and what are 
my voting rights in this association?  Also, how much are my assessments? 

A: No. 

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities?  If so, how 
much am I obligated to pay annually? 

A: No. 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved in any court cases in 
which it may face liability in excess of $100,000?  If so, identify each such case. 

A: No. 

NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A PROSPECTIVE 
PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT, 
AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 
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